Αρχική

Ενημέρωση μαθητών

Εκπαιδευτικοί

Μαθήματα-Ειδικότητες

Δραστηριότητες

Ανακοινώσεις

Ε-learning

Επικοινωνία

Μαθήματα με τηλεδιάσκεψη

Το σχολείο μας

Το 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αιγάλεω έχει σκοπό την εξασφάλιση των αναγκαίων δεξιοτήτων των μαθητών στα πλαίσια της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Διαθέτει επαρκείς αίθουσες διδασκαλίας σε ευρύχωρο κτίριο με άριστο περιβάλλοντα χώρο.
Εξυπηρετείται εργαστηριακά από το 2ο ΣΕΚ Αιγάλεω, στον ίδιο περιβάλλοντα χώρο, το οποίο διαθέτει κατάλληλα εξοπλισμένα εργαστήρια, στα οποία οι μαθητές όλων των ειδικοτήτων, μέσα από οργανωμένες εκπαιδευτικές ασκήσεις, εκπαιδεύονται τεχνικά και επαγγελματικά, ώστε με την αποφοίτηση τους να είναι ικανοί να ασκήσουν το επάγγελμα τους με επιτυχία, να ενταχθούν ομαλά στο κοινωνικό σύνολο και να είναι παραγωγικοί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.

 

To Σχολείο μας

ERASMUS3

Register
210 56.99.597 

Εγγραφές περισσότερα...

 
 
 
Αγαπητοί μας μαθητές θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
Την προληπτική αναστολή λειτουργίας Γυμνασίων και Λυκείων όλης της χώρας, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης από τον COVID-19, ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής των Ειδικών για την προστασία από τον κορωνοϊό. Οι αποφάσεις για τα σχολεία θα ισχύσουν από τη Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020 , και για τρεις εβδομάδες. Τα σχολεία που αναστέλλουν τη δια ζώσης λειτουργία τους ξεκινούν άμεσα υποχρεωτική σύγχρονη τηλεκπαίδευση. Το μέτρο αυτό αφορά ασφαλώς και το δικό μας σχολείο, η συμμετοχή είναι υποχρεωτική και οι απουσίες θα προσμετρώνται. Για να συμμετάσχετε στην υποχρεωτική Σύγχρονη τηλεκπαίδευση θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.
1. Να κάνετε εγγραφή στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στον παρακάτω σύνδεσμο. Θα χρειαστείτε τον αριθμό μητρώου σας τον οποίο μπορεί να σας τον γνωστοποιήσει ο υπεύθυνος καθηγητής σας ή το ίδιο το σχολείο κατόπιν επικοινωνίας.
2. Το username και το password σύνδεσης στο πανελλήνιο σχολικό δίκτυο είναι αυστηρά προσωπικά και θα πρέπει να τα απομνημονεύσετε και να τα σώσετε στις συσκευές σας καθώς θα τα χρειαστείτε σε όλες τις υπηρεσίες του σχολικού δικτύου (περισσότερες λεπτομέρειες στο σύνδεσμο https://www.sch.gr/students)
3. Θα πρέπει επίσης να κατεβάσετε την εφαρμογή CISCO WEBEX MEETINGS στο κινητό σας μέσω του appstore της συσκευής σας. Εάν κάνετε είσοδο από υπολογιστή μπορείτε να παρακολουθείτε το μάθημα μέσω ενός browser όπως για παράδειγμα τον Google Chrome.
4. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται τις ίδιες ημέρες και ώρες με το ισχύον πρόγραμμα. Η σύνδεσή σας θα γίνεται με σύνδεσμο (link) που θα σας κοινοποιηθεί από τον κάθε καθηγητή ξεχωριστά μέσω email ή μέσω άλλου τρόπου επικοινωνίας που θα επιλεγεί από αυτόν.
5. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και τη χρήση των προσωπικών δεδομένων θα βρείτε στο κείμενο του παρακάτω συνδέσμου.
Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη !
ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΑΙΓΑΛΕΩ
Θηβών και Πέτρου Ράλλη Αιγάλεω 
210 5699597 - Αποστολή email

Εσπερινό Επάλ Αιγάλεω
 
Ωράριο : 18:30 - 23:00